Viken fiber epost oppsett

Viken fiber epost oppsett

For å finne dette må du logge inn på Min side, der du finner dine e-postkontoer under Altibox selvbetjening. Velg Mail, kontakter, kalender. ALTIBOX FIBERBREDBÅND. E- postoppsett – Mac OS. Mens du følger guiden, bør du ha Mail OS X oppe – og gjøre det samme på din datamaskin.

Du skal ha fått utdelt et pinkode-ark eller så har du opprettet adressen selv via Mine sider.

Det meste har fungert bra etter de vanlige utfordringene en vanlig teknologisk amatør møter i sitt møte med nytt IT oppsett , men når jeg nå skal sende mail i Mail så får jeg ikke gjort dette over nevnte nett. Hele tiden kommer det opp en melding med . Få hjelp til oppsett på din telefon eller din Outlook. Er det problemer med utgående mailserver på smtp.

Hvilken port skal man bruke? Det dreier seg om en online. Telematikk og telekommunikasjon. Viken Fiber AS Hovedkontor fra , Buskerud.

Selv om jeg er på altibox sitt nett, så bruker jeg ikke altibox epost. Server for utgående epost er smtp. Mail server Postfix bak Viken altibox—DEL 3. Av Ronny Klæboe Dato: 22. De første to delene omhandler oppsettet av nettverk og rutere, og den andre oppsett av . Siden jeg fortsatt får mareritt av tungvinte ruteroppsett , var jeg også spent på om kollega Blix som tester rutere fikk rett i sin andre påstand: Nemlig at . Denne har produktkode.

Min bredbåndsleverandør er Vikenfiber. Dette ønsker jeg å videreføre. Har en epostadresse xxx. Dersom oppsett som IMAP kan løse min problemstilling så . Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.

Du kan jo prøve å svitsje til IMAP ? Hvis du fortsatt vil. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Komplett. Les mer om personvern.

For å bruke e-post på mobilen, må du ha såkalt POP-mail.

Det vil som oftest si en e-postadresse du har fått av internettleverandøren din eller jobben din. Du må også sørge for at oppsettene på telefonen din er i orden, slik at den klarer å .